ΚΥΠΡΟΣ

Προσεχώς στην Ερευνητική Χριστόφιας και Αναστασιάδης

Προσεχώς στην Ερευνητική Χριστόφιας και Αναστασιάδης

Νίκος Αναστασιάδης και Δημήτρης Χριστόφιας, κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία, στις 26 και 22 Αυγούστου αντίστοιχα.

Όπως ανακοινώθηκε μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας της Επιτροπής κατά την οποία κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας Κίκης Λαζαρίδης, στις 22 Αυγούστου, στις 10.00 το πρωί, θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ενώ στις 26 Αυγούστου, επίσης στις 10.00 το πρωί, θα δώσει τη δική του κατάθεση ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Προηγουμένως, στις 9 Αυγούστου θα βρεθεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Επίσης, έχουν ειδοποιηθεί για να καταθέσουν στην Επιτροπή και αναμένεται η απάντηση τους ο νυν Διοικητής της ΚΤ Πανίκος Δημητριάδης και ο πρώην Διοικητής Αθανάσιος Ορφανίδης.

Ενώπιον της Επιτροπής θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, και οι τέως Ανώτεροι Διευθυντές της ΚΤ Σπύρος Σταυρινάκης και Κώστας Πουλλής, οι οποίοι θα καταθέσουν την ίδια ημέρα, στις 6 Αυγούστου.

Το SigmaLive, θα καλύπτει ζωντανά τις διαδικασίες.