ΚΥΠΡΟΣ

Persona non grata ο Κιττής για τους εργαζόμενους στη Cyta

Persona non grata ο  Κιττής για τους εργαζόμενους στη Cyta

Persona non grata ο Στάθης Κιττής για τους Εργαζόμενους στη Cyta οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν με δυναμικό τρόπο τον κ. Κιττή αν επιχειρήσει να συγκαλέσει Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Συντονιστική Επιτροπή Κοινής Δράσης των Συντεχνιών ΠΑΣΕ – ΑΤΗΚ (ΠΟΑΣ), ΑΣΕΤ – Cyta, ΣΕΠ – ΑΤΗΚ.

«Η μη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του κ. Κιττή και η συνεπακόλουθη αποφυλάκισή του, δεν σημαίνει ταυτόχρονα και την αθώωσή του για όσα του καταμαρτυρούνται. Η Γενική Εισαγγελία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι ο κ. Κιττής θα παραπεμφθεί σε δίκη μόλις οι έρευνες ολοκληρωθούν και συνταχθεί το σχετικό κατηγορητήριο. Ισχύει βέβαια για τον κ. Κιττή, όπως άλλωστε και για κάθε συμπολίτη μας που κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, το τεκμήριο της αθωότητας: «Καθένας είναι αθώος μέχρι της αποδείξεως της ενοχής του ενώπιον δικαστηρίου». Δεν παύει όμως ο κ. Κιττής να είναι ηθικά ένοχος στα μάτια του προσωπικού της Cyta και της κοινωνίας ευρύτερα για την καταρράκωση της αξιοπρέπειας του Οργανισμού μας», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι οι εργαζόμενοι στη Cyta δηλώνουν ότι ο κ. Κιττής είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον Οργανισμό και τον προειδοποιούν να μην επιχειρήσει να επανέλθει στα καθήκοντά του.