ΚΥΠΡΟΣ

Η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός για γκολφ

Η Κύπρος ως τουριστικός προορισμός για γκολφ

Με σκοπό την προβολή της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό για γκολφ πήγαν ομάδες επαγγελματιών παικτών από τη Νορβηγία και τη Σουηδία στο νησί.

Κατά την επίσκεψη της, η ομάδα είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βιώσει την εμπειρία του γκολφ, αλλά και να γνωρίσει το νησί και την κυπριακή φιλοξενία.

Η ομάδα, εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενδιαφέρον να προβάλει την Κύπρο ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό γκολφ. Οι εν λόγω επαγγελματίες τόνισαν ότι θα επισκεφθούν ξανά το νησί μας, με άλλες ομάδες γκολφ, μέσα στο 2014.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού χαρακτηρίζει την Κύπρο ως ιδανικό τουριστικό προορισμό για γκολφ, ιδιαίτερα το χειμώνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι Σκανδιναβοί και οι άλλοι παίκτες γκολφ ταξιδεύουν σε προορισμούς με ήπιο κλίμα. Η βελτίωση της προσβασιμότητας, με περισσότερες απ’ ευθείας πτήσεις, μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μεγαλύτερης πελατείας γκολφ στη Κύπρο.

Οι Σκανδιναβικές Χώρες αποτελούν μια δυνητική πελατεία γκολφ, με μεγάλη προοπτική, καθώς καταμετρούνται περισσότεροι από 600,000 παίκτες γκολφ.

ΠΗΓΗ sigmalive.com