ΚΥΠΡΟΣ

Βίντεο-Ομήρου: Ποια κόμματα τα πήραν από την Focus;

Βίντεο-Ομήρου: Ποια κόμματα τα πήραν από την Focus;

Η έκδοση του κοινού ανακοινωθέντος εξαρτάται από την Τουρκία δήλωσε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, επαναλαμβάνοντας ότι η στάση της Τουρκίας πρέπει να καταγγελθεί.

Συμπλήρωσε ότι πρέπει να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός περιγράμματος λύσης και να ενημερώσουμε την ΕΕ για την πρόταση αυτή, η οποία πρέπει να είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο.

Σε σχέση με τις χορηγίες των κομμάτων, με τη μείωση των οποίων διαφωνεί, ο κ. Ομήρου είπε ότι η χορηγία της ΕΔΕΚ κουρεύτηκε διότι ήταν στη Λαϊκή Τράπεζα και ότι δύσκολα τα βγάζει πέρα το κόμμα του.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να σταματήσει να υπάρχει αυτή η ισοπέδωση για τα κόμματα. «Τι πρέπει να γίνει; Να καταργηθούν τα κόμματα και να έλθει ο μεγάλος ΦΥΡΕΡ να αναλάβει;», διερωτήθηκε ο κ. Ομήρου και υπογράμμισε ότι αυτές είναι επικίνδυνες πρακτικές.

Διερωτήθηκε παράλληλα, ποια είναι τα κόμματα που τα πήραν από την εταιρεία του κ Ζολώτα, την ΦΟΚΟΥΣ; «Να μας πουν, Προς τι αυτή η σιωπή;», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγη ΣΙΓΜΑ