ΚΥΠΡΟΣ

Απίστευτο!Ελληνοκύπριος πυροβόλησε με κυνηγετικό στα οπίσθια Ισραηλινό

Απίστευτο!Ελληνοκύπριος πυροβόλησε με κυνηγετικό στα οπίσθια Ισραηλινό

Ελληνοκύπριος πυροβόλησε με κυνηγετικό στα οπίσθια Ιραηλινό γιατί του έκλεψε το κινητό από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία εξετάζει απόπειρα φόνου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου είπε ότι «η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών καθώς και υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου. Φαίνεται ότι γύρω στις 12.40 ελληνοκύπριος 51 χρόνων από τη Λάρνακα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου Δοκό, από κοντινή απόσταση στα οπίσθια αλλοδαπού τρίτης χώρας ηλικίας 30 χρόνων» όταν διαπίστωσε ότι αυτός είχε κλέψει το κινητό του τηλέφωνο από το αυτοκίνητο του που βρισκόταν παρκαρισμένο και ξεκλείδωτο σε πάροδο της Λεωφόρου Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Πρόσθεσε ότι «από τον πυροβολισμό προκλήθηκαν σοβαρά τραύματα στον 30χρονο ο οποίος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει σοβαρούς κινδύνους».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ζαχαρίου είπε πως «φαίνεται ότι το κυνηγετικό όπλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο του δράστη. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα είχε προηγουμένως κλέψει το κινητό τηλέφωνο του δράστη που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του το οποίο ήταν ξεκλείδωτο» είπε και σημείωσε ότι «μαζί με τον 30χρονο βρισκόταν και δεύτερο άτομο το οποίο μετά τον πυροβολισμό κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται».

Η Αστυνομία, σημείωσε «εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του 51χρονου δράστη και του 30χρονου υπόπτου για την κλοπή του κινητού τηλεφώνου».