ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Σοκ από τις λεπτομέρειες για το θάνατο της 42χρονης Ρουμάνας

Κύπρος: Σοκ από τις λεπτομέρειες για το θάνατο της 42χρονης Ρουμάνας

Απίστευτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία που βρέθηκε την Πέμπτη νεκρή μέσα σε έναν σωρό από σκουπίδια στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα της Κύπρου.

Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της που βγήκε στους δρόμους ζητώντας νερό και βοήθεια. Το παιδί αν και αρχικώς είχε ειπωθεί πως ήταν ορφανό από πατέρα, φαίνεται πως υπήρξε προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του πραγματικού του πατέρα.

Σύμφωνα με τη κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», πατέρας του πεντάχρονου είναι γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, στην επιχείρηση του οποίου εργαζόταν η 42χρονη Ρουμάνα.

Όταν η γυναίκα έμεινε έγκυος απολύθηκε και άρχισαν οι εκβιασμοί για να κρατήσει το στόμα της κλειστό ώστε να μη μάθει τίποτα η οικογένεια του επιχειρηματία.

Την ιστορία γνώριζε άλλος γιος της αλλοδαπής (από γάμο της στη Ρουμανία) ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και εκτίει ποινή φυλάκισης για κλοπές.

Ο νεαρός γιος της θανούσης αποκάλυψε τα στοιχεία του πατέρα του ετεροθαλούς αδελφού του εκφράζοντας υποψίες ότι η μητέρα τους «δολοφονήθηκε».

Η νεκροψία κατέδειξε ότι η γυναίκα πέθανε από διάτρηση στομάχου.