ΚΥΠΡΟΣ

Στο κελί 46χρονη για πυροβολισμό επιχειρηματία στην Πάφο

Στο κελί 46χρονη για πυροβολισμό επιχειρηματία στην Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα 46χρονη εναντίον της οποίας εκδόθηκε διάταγμα κράτησης έξι ημερών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον οικίας και οχήματος 53χρονου επιχειρηματία στην Κάτω Πάφο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως η καταγγελία στην Αστυνομία για το επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί.

Αμέσως μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβηκαν στην περιοχή, άρχισαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι ρίφθηκαν 20 πυροβολισμοί από αυτόματο όπλο εναντίον της οικίας και του αυτοκινήτου 53χρονου με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά η οποία ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί.

Ο επιχειρηματίας που την κατήγγειλε φαίνεται να είχε λάβει προκαταβολή ύψους 17 χιλιάδων ευρώ για την πώληση διαμερίσματος την οποία αρνήθηκε να επιστρέψει όταν η 46χρονη άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμούσε να το αγοράσει.

Όπως ανέφερε η 46χρονη στην Αστυνομία, ο 53χρονος επιχειρηματίας της υπόσχονταν ότι θα της επέστρεφε τα χρήματα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν το έπραξε.

Η 46χρονη, αν και παραδέχτηκε ότι με τον 53χρονο είχε οικονομικές διαφορές, εντούτοις, αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στην υπόθεση και δεύτερο πρόσωπο.

πηγη ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ