ΚΥΠΡΟΣ

47χρονος αγρότης βρήκε φρικτό θάνατο

47χρονος αγρότης βρήκε φρικτό θάνατο

Γεωργός, από το χωριό Στατό Άγιο Φώτιο, ηλικίας 47 ετών, έχασε σήμερα τη ζωή του ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες και καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 47χρονος Χαράλαμπος Θεμιστοκλέους, είχε αναχωρήσει από το σπίτι του για να πάει να καλλιεργήσει το χωράφι του στις 8:00 το πρωί.

Οι οικείοι του, αφού καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι, ανησύχησαν και τον αναζήτησαν. Τον εντόπισαν στις 14.00 στην περιοχή "Καταπάνι" της Λετύμπου καταπλακωμένο από το γεωργικό ελκυστήρα του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας για επιτόπιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο 47χρονος απώλεσε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα με αποτέλεσμα αυτός να ανατραπεί και να πέσει σε όχθη χωραφιού ύψους τεσσάρων μέτρων, να τον καταπλακώσει και να προκληθεί ο θάνατός του.

Ασθενοφόρο που έσπευσε στη σκηνή μετέφερε τον 47χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του ΓΝ Πάφου, όπου ο ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.