ΚΥΠΡΟΣ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου η υπόθεση Δρομολαξιά

Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου η υπόθεση Δρομολαξιά

Αναβολή για τις 28 Μαρτίου 2014 δόθηκε σήμερα από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε στη Λάρνακα στην υπόθεση της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA, τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Κατά τη σημερινή διαδικασία οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν χρόνο για να αναγνώσουν τις χιλιάδες των εγγράφων που έλαβαν από την Κατηγορούσα Αρχή την Τετάρτη το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι των οκτώ εμπλεκομένων ανέφεραν ενώπιον του Κακουργιοδικείου ότι την Τετάρτη έλαβαν 6-7 χιλιάδες σελίδες μαρτυρικού υλικού, που αφορά τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των πελατών τους, καταστάσεις τραπεζικών λογαριασμών και μερικές χιλιάδες εγγράφων από τη διαδικασία που είχε γίνει ενώπιον της Διερευνητικής Επιτροπής που είχε διορίσει το Υπουργικό Συμβούλιο για να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι συνήγοροι ζήτησαν επίσης το περιεχόμενο δύο σκληρών δίσκων που αφορούν τη μαρτυρία των μαρτύρων κατηγορίας Νίκου Λίλλη και του Μάριου Πολυβίου. Οι δικηγόροι ανέφεραν επίσης ότι θα υποβάλουν αίτημα για διαχωρισμό της δίκης προκειμένου οι πελάτες τους να δικαστούν χωριστά.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής δεν έφερε ένσταση στην αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να δοθεί χρόνος για μελέτη του μαρτυρικού υλικού.

πηγη ikypros.com

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Δρομολαξιά: Εμπλέκουν και Βουλευτή του ΔΗΣΥ