ΚΥΠΡΟΣ

Υπό κράτηση δύο Κύπριοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Υπό κράτηση δύο Κύπριοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκων

Το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας αποφάσισε την 6ημερη κράτηση του 59χρονου επιχειρηματία από τη Λάρνακα και του 35χρονου από τη Λευκωσία οι οποίοι συνελήφθησαν χθες για υπόθεση διαφθοράς ανήλικης, απαγωγής, βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης ανήλικης καθώς και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την οικία του 35χρονου πέραν της ποσότητας ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επιπλέον σύμφωνα με την Αστυνομία θα ληφθούν καταθέσεις από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον των δύο καθώς και από ένοικους της πολυκατοικίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου επιχειρηματία από τη Λάρνακα δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Μέχρι στιγμής η 14χρονη η οποία αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρή ηλικίας 15 χρόνων κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τον 35χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της ανήλικης, ο ύποπτος την απήγαγε, την μετέφερε διά της βίας στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, την χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Στο διαμέρισμα μετέβη και μία 14χρονη με την προϋπόθεση ότι θα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες που θα παρείχε, ωστόσο ο 35χρονος ήρθε επίσης σε συνουσία μαζί της.

Επίσης, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της 15χρονης, ο 35χρονος μετέφερε τις δύο ανήλικες σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή όμως και του 59χρονου επιχειρηματία.

Πηγη sigmalive.com

Διαβάστε επίσης

Ο Ονουφρίου διέκοψε τη διαδικασία στο δικαστήριο (βίντεο)