ΚΥΠΡΟΣ

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Χριστοδουλίδης

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Χριστοδουλίδης

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης αναχώρησε σήμερα για τη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει επαφές με αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών και με ομογενειακούς παράγοντες.

Οπως είχε ανακοινωθεί, επισήμως, το περασμένο Σάββατο, κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ευρώπης του Τμήματος Πολιτικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τους ηγέτες της ομογενειακής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, καθώς και με εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τους οποίους θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για την παρούσα κατάσταση της οικονομίας στην Κύπρο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα είναι ο κύριος ομιλητής στην 40η Τελετή Αποφοίτησης στο Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, στο Queens College του City University of New York, με θέμα «Ο αναβαθμισμένος γεωστρατηγικός ρόλος της Κύπρου στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» Ο κ. Χριστοδουλίδης θα αναχωρήσει από τις ΗΠΑ για την Κύπρο στις 30 Μαΐου.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

Σύσκεψη στο Προεδρικό Κύπρου για την προστασία των ζώων