ΚΥΠΡΟΣ

Yπόθεση Δρομολαξιάς: Στις 30 Ιουλίου η δίκη

Yπόθεση Δρομολαξιάς: Στις 30 Ιουλίου η δίκη

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Ιουλίου, στις 09.00 το πρωί η εκδίκαση, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου που συνήλθε σήμερα στη Λάρνακα, της υπόθεσης για την αγορά από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA, τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Έλλη Παπαγαπίου εξέφρασε δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν της είχε δοθεί έγκαιρα, από το συνήγορο υπεράσπισης του 2ου κατηγορουμένου Χαράλαμπου Τσουρή, ένα έγγραφο που συνοδεύει την έκθεση εκτίμησης του ιδιώτη εκτιμητή Ιωάννη Μιχαλάκη, ο οποίος θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Συγκεκριμένα δεν είχε δοθεί ο πίνακας αναπροσαρμογών των τιμών των ακινήτων που είχαν ληφθεί ως βάση για να υπολογιστεί η τρέχουσα αξία του ακινήτου, τη συγκεκριμένη περίοδο, στο οποίο επένδυσε το Ταμείο Συντάξεων της CYTA.

Η κ. Παπαγαπίου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο θα πρέπει να μελετηθεί από εμπειρογνώμονες του Κτηματολογίου, προκειμένου να την συμβουλεύσουν για την αντεξέταση του μάρτυρα υπεράσπισης.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε ως επόμενη δικάσιμο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, προκειμένου να δοθεί χρόνος στον Γιαννάκη Θωμά, συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, να παραδώσει το συγκεκριμένο έγγραφο στην Κατηγορούσα Αρχή και να το μελετήσει.

Διαβάστε επίσης

Κύπριος εμπλέκεται σε διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας