ΚΥΠΡΟΣ

ΣΟΚ: Ανάγκασε 7χρονο αγοράκι να δει μαζί του πορνό βίντεο

ΣΟΚ: Ανάγκασε 7χρονο αγοράκι να δει μαζί του πορνό βίντεο

Σε 4,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε 34χρονος από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου.

Η απόφαση των δικαστών υπήρξε ομόφωνη καθώς έκριναν ότι ο κατηγορούμενο χωρίς οποιονδήποτε ενδοιασμό εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά ένα αθώο παιδάκι 7 χρονών, επιλέγοντας με αυτόν τον διεστραμμένο τρόπο να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα ανώμαλα ένστικτά του.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιουνίου 2014, όταν το 7χρονο αγόρι πήγε κοντά στο σπίτι που έμενε ο 34χρονος Ινδός για να κόψει φρούτα. Ο αλλοδαπός, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση που διατηρεί ο παππούς του θύματος παρέσυρε το θύμα του στο σπίτι και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά βάζοντας βίντεο-πορνό στο κινητό του και αναγκάζοντας τον ανήλικο να τα παρακολουθήσουν μαζί.

Ο 7χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι του ανέφερε αμέσως στη μητέρα του το γεγονός, η οποία έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Μετά την κατάθεση του παιδιού, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε τις πράξεις του, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ωστόσο πως ήταν μεθυσμένος, και αρχικά τέθηκε υπό 6ήμερη κράτηση.

Η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού παραμένει κλονισμένη μετά το περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης που υπέστη.

Το αθώο θύμα, σύμφωνα με την έκθεση της κλινικής ψυχολόγου που κατατέθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, προφανώς και δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από τις αρρωστημένες πράξεις του 34χρονου Ινδού, ο οποίος σημειωτέον είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο ίδιος, αφού «παρουσιάζει ψυχική φόρτιση, λύπη και θυμό και του προκαλείται συναισθηματική αναστάτωση όταν θυμάται τα γεγονότα. Το παιδί έχει υποστεί ψυχικό τραυματισμό και θα χρειαστεί μελλοντικά συνεργασία με τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας σε θεραπευτικό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός για τον ιό Έμπολα και στην Ελλάδα