ΚΥΠΡΟΣ

Καταδίωξη-θρίλερ στο Παραλίμνι

Καταδίωξη-θρίλερ στο Παραλίμνι

Άτομο γνωστό στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) αναζητά η Αστυνομία, το οποίο φέρεται να προμήθευσε άλλο πρόσωπο αγνώστων στοιχείων με ποσότητα ναρκωτικών, καταφέρνοντας και οι δύο να διαφύγουν τη σύλληψη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι χθες το βράδυ μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένο πρατήριο βενζίνης στο Παραλίμνι και κατά την παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι εισήλθαν εντός του πρατηρίου όχημα και μοτοποδήλατο.

Πρόσθεσε ότι οι οδηγοί των δύο μηχανοκίνητων οχημάτων "φαίνεται να είχαν συνάντηση και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος κάτι έδωσε στον οδηγό του μοτοποδηλάτου".

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και να εγκαταλείψει το μέρος.

Δεύτερο αυτοκίνητο της Αστυνομίας που μετέβη στο χώρο προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του μοτοποδηλάτου, ο οδηγός του οποίου έπεσε στο έδαφος και εγκατέλειψε ακολούθως τη σκηνή, αφήνοντας ωστόσο ως τεκμήρια το κράνος του και μικρή ποσότητα κοκαϊνης.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες και ελαφρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απελύθησαν.

Για τον οδηγό του οχήματος εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και, όπως είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για Ε/κ, κάτοικο της περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου και γνωστό για υποθέσεις ναρκωτικών, ο οποίος και καταζητείται.

Επίσης, εξετάζονται πληροφορίες για τον οδηγό του μοτοποδηλάτου, ο οποίος παραμένει άγνωστος.

Την υπόθεση των ναρκωτικών εξετάζει η ΥΚΑΝ και του δυστυχήματος ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Διαβάστε επίσης

Κύπρος: Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες για παιδική πορνογραφία