ΚΥΠΡΟΣ

Στο Παραλίμνι η 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου

Στο Παραλίμνι η 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου

Τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα από τις 2 μέχρι τις 9 του μηνός θα πραγματοποιηθεί στο Παραλίμνι η 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου, η οποία έχει καθιερωθεί και οργανώνεται ανά δύο χρόνια από τη Μητρόπολη Κωνσταντίας Αμμοχώστου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Μητρόπολης, αναφέρεται ότι «η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκoυ Αναστασιάδη και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου και έχει ως θέμα '40 χρόνια κατοχής. Δεν Ξεχνώ' και είναι αφιερωμένη στη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετά τη Λειτουργία της Κυριακής, 2 Νοεμβρίου, γύρω στις 10:30 το πρωί».

Σημειώνεται ότι η 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου θα είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 ως τις 13:00 και από τις 16:00 ως τις 20:00. Το Σάββατο και την Κυριακή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 09:00 ως τις 13:00 και από τις 16:00 ως τις 19:00.

Στην έκθεση, προστίθεται στην ανακοίνωση, «συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία από την Κύπρο και το εξωτερικό, και στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις, όπως διαλέξεις, ομιλίες για μαθητές, προβολές, ημερίδες, παρουσιάσεις νέων βιβλίων, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ιαβάστε επίσης

Γυναίκα πλοίαρχος πολεμικού πλοίου απολύθηκε λόγω ...έρωτα