ΚΥΠΡΟΣ

Υπόθεση πλαστογραφίας κτηματολογίου: Σήμερα καταθέτει ο Αριστοδήμου

Υπόθεση πλαστογραφίας κτηματολογίου: Σήμερα καταθέτει ο Αριστοδήμου

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να καταθέσει ο Θεόδωρος Αριστοδήμου ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Μετά από πολύωρη εξέταση το ιατροσυμβούλιο έδωσε το πράσινο φως στους ανακριτές.

Η πλέον σημαντική η κατάθεση του επιχειρηματία, μια ανάσα πριν την εκπνοή της οκταήμερης κράτησης του για την υπόθεση στο Σκαλί.

Το ιατροσυμβούλιο στο οποίο συμμετείχε εκπρόσωπος του παγκύπριου ιατρικού συλλόγου και συνεδρίασε άρον – άρον χθες στις 7 το βράδυ αποφάσισε όπως ο επιχειρηματίας τεθεί στη διάθεση των ανακριτών μετά τις τέσσερις το απόγευμα, αφού του γίνει εξειδικευμένη ιατρική εξέταση.
Η σύσταση του ιατροσυμβουλίου έγινε μετά από υπουργική απόφαση και έντονες πιέσεις από τη νομική υπηρεσία, η οποία αμφισβήτησε τα πορίσματα των ιατρών.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο 38χρονος σχεδιαστής, υπάλληλος της Aristo, που τέθηκε χθες το μεσημέρι υπό οκταήμερη κράτηση προέβη χθες βράδυ σε γραπτή κατάθεση όπου παραδέχεται ότι ήταν το πρόσωπο που δημιούργησε το κτηματολογικό έγγραφο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι ενεργούσε κάτω από τις οδηγίες των προϊστάμενων του και ότι αυτή ήταν η συνήθης διαδικασία που ακολουθείτο.

ΠΗΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Διαβάστε επίσης
Στην εντατική o επιχειρηματίας Θ. Αριστοδήμου μετά την σύλληψή του