ΚΥΠΡΟΣ

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για το θέμα των αγνοουμένων»(pics)

Τσίπρας: «Η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί  για το θέμα των αγνοουμένων»(pics)

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, συνομίλησε με συγγενείς των αγνοουμένων.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, Χριστόφορο Φωκαϊδη αφίχθη, στο χώρο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας στις 10 το πρωί. Άγημα της Εθνικής Φρουράς και η Φιλαρμονική της Εθνικής Φρουράς απέδωσαν τιμές.

STK 4670

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβη στη συνέχεια και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, ενώ στη συνέχεια είχε σύντομες συνομιλίες με συγγενείς αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής που βρίσκονταν στο χώρο.

STK 4695

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε στους συγγενείς των αγνοουμένων πως η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί και σε διεθνή φόρα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα των αγνοουμένων, καθώς είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας. Έχετε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας, τους είπε.

STK 4715

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον κ. Φωκαϊδη αναχώρησε για το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα, τελευταίο σταθμό της επίσκεψής του στην Κύπρο.

STK 48311

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της ευρωπαϊκής του περιοδείας, τη Ρώμη.

STK 4749

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Φωτο: Στέφανος Κουρατζής

Σχετικές ειδήσεις