ΚΥΠΡΟΣ

Αεροδρόμιο Λάρνακας-Πάφου: Ανοικτά για όλους, λόγω καύσωνα

Αεροδρόμιο Λάρνακας-Πάφου: Ανοικτά για όλους, λόγω καύσωνα

Ανοικτά για το κοινό, ταξιδιώτες και μη, θα είναι τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, Λάρνακας και Πάφου, λόγω του καύσωνα που παρατηρείται αυτές τις μέρες.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «λόγω του καύσωνα ανακοινώνουμε ότι οι «πύλες» και των δυο διεθνών αεροδρομίων της χώρας, είναι ανοικτές, όχι μόνο προς το κοινό το οποίο ταξιδεύει αλλά και προς κάθε πολίτη που αναζητεί καταφύγιο δροσιάς στη διάρκεια της σημερινής, ιδιαίτερα ζεστής ημέρας. Πέραν του κλιματισμού θα προσφέρονται επίσης στο κοινό, δωρεάν δροσιστικά ποτά όπως νερό, αναψυκτικά και χυμοί».

Προστίθεται ακόμα ότι «ειδικά για αυτό το σκοπό και στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Hermes θα προσφέρει δωρεάν στάθμευση σε συγκεκριμένο χώρους, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 4:00 το απόγευμα».

Για το αεροδρόμιο Λάρνακας, σημειώνεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατευθυνθούν προς τις αφίξεις και να επιλέξουν το χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στη δεύτερη έξοδο αριστερά. Επι τόπου θα βρίσκεται φρουρός ο οποίος θα ρυθμίζει την κίνηση. Στο αεροδρόμιο Πάφου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το παλαιό αεροδρόμιο, στο οποίο και υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης».

Σχετικές ειδήσεις