ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: Χειροπέδες σε 47χρονο για απόπειρα δολοφονίας 26χρονου-Τον πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα

Πάφος: Χειροπέδες σε 47χρονο για απόπειρα δολοφονίας 26χρονου-Τον πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα

ΗΑστυνομία Πάφου συνελήφθη 47χρονος ως ύποπτος για την απόπειρα φόνου εναντίον 26χρονου ομοεθνή του.

Το αδίκημα διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα σε χώρο στάθμευσης δίπλα από το πολυκατάστημα Mall στην Πάφο. Το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτο με σοβαρό τραύμα στα γεννητικά όργανα το οποίο προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Ανακρινόμενος ισχυρίστηκε πως ενώ περπατούσε στην περιοχή είδε καυγά και σταμάτησε για να δεχθεί πυροβολισμό από άγνωστο πρόσωπο. Ισχυρισμός, βέβαια, που δεν έγινε πιστευτός από τις ανακριτικές αρχές οι οποίες ακολούθως προχώρησαν στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Γεωργιανοί φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές γι αυτό και συναντήθηκαν στον χώρο στάθμευσης για να τις επιλύσουν. Εξάλλου σύμφωνα με την Αστυνομία τον 26χρονο εξέτασε και ιατροδικαστής και διαπιστώθηκε ότι το σοβαρότατο τραύμα του προκλήθηκε από την χρήση πυροβόλου όπλου.

Φάνηκε μάλιστα ότι κατά τον τραυματισμό του 26χρονου υπήρχε συμπλοκή στο συγκεκριμένο σημείο. Η σκηνή από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί και έγιναν έρευνες παραλείφθηκαν αρκετά τεκμήρια τα οποία αποστάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης η Αστυνομία εξασφάλισε κάποια στοιχεία τα οποία αξιολογούνται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 47χρονος Γεωργιανός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πηγή ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις