ΚΥΠΡΟΣ

Απόπειρα δολοφονίας στην Πάφο

Απόπειρα δολοφονίας στην Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν τα δύο πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας, συνωμοσίας και τραυματισμού που Διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαπή, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας δολοφονίας συνωμοσίας και τραυματισμού.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέφερε, δύο πρόσωπα ηλικίας 47 και 52 χρονών μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε από το Νοσοκομείο Πάφου ενώ ο 52χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατείται στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως από τις μαρτυρίες και πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος και ο 52χρονος όταν μετέβησαν κοντά στην πολυκατοικία που διαμένουν , τα μεσάνυχτα , δέχθηκαν επίθεση από τον 29χρονο και την 30χρονη ύποπτη με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν προφανώς με αιχμηρό όργανο.

Ο 29χρονος και η 30χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπο κράτηση σημείωσε ο κ. Τσαπής ενώ ανακρινόμενοι πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

"Φαίνεται, ότι η 29χρονη είχε οικονομική διαφορά με την θυγατέρα του 47χρονου θύματος με αποτέλεσμα να συναντηθούν και να συζητήσουν για την διαφορά αυτή", κατέληξε ο κ. Τσαπής.

Σχετικές ειδήσεις