ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: Απήγαγαν, κακοποίησαν και λήστεψαν τουρίστρια

Πάφος: Απήγαγαν, κακοποίησαν και λήστεψαν τουρίστρια

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 39 ετών κατοίκων Λευκωσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, ληστείας και άσεμνης επίθεσης σε βάρος 29χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 29χρονη τουρίστρια, ότι χθες το μεσημέρι έπεσε θύμα απαγωγής, ληστείας και άσεμνης επίθεσης από δύο πρόσωπα, στην επαρχία Πάφου.

Oπως κατέθεσε η 29χρονη στους ανακριτές, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Πάφο, αναμένοντας το λεωφορείο, σταμάτησε μπροστά της αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, τα οποία προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν.

Η 29χρονη, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο σύμφωνα με όσα κατέθεσε, οι δύο άγνωστοι, αντί να την μεταφέρουν στον προορισμό της, την οδήγησαν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, όπου της επιτέθηκαν άσεμνα. Ακολούθως, με τη χρήση βίας, άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το ΤΑΕ Πάφου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο 39χρονων κατοίκων Λευκωσίας. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις