ΚΥΠΡΟΣ

Ανέτοιμη η ΑΕΚ

Ανέτοιμη η ΑΕΚ
Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ από την Ανόρθωση στην Κύπρο σε φιλικό αγώνα.

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ από την Ανόρθωση στην Κύπρο σε φιλικό αγώνα. Η αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου της Αμμοχώστου. Η Ένωση παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς (Μάκος, Καφές, Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον) και ο τραυματίας Γκέντσογλου.

Ανώτερη η κυπριακή ομάδα, κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο εικοσάλεπτο, με δυο γκολ του Ρανγκέλοφ (7΄,20΄). Η ΑΕΚ δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού και στο 79΄ ο Μιχαήλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Λίγο αργότερα (85΄) ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

AΝΟΡΘΩΣΗ: Κόζατσικ (72΄ Κόζατσικ), Άντιτς, Τόμασιτς, Βουτσίτσεβιτς, Ρονκάτο (54΄ Μιχαήλ), Λεϊβακαμπέσι, Λαμπάν, Λαμπόρδε, Κόλιν, Αγκέλοφ (82΄ Θεοδώρου), Σπρόνγκερ

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Καράμπελας (46΄ Μπερνς), Αγκιρίμπα (46΄ Μπέλεκ), Κλωναρίδης (39΄ Γκερέιρο), Κάρλος (70΄ Λαγός), Σιαλμάς (46΄ Γκουλόν), Λεονάρντο (70΄ Φέτσης), Τσίτας (46΄ Εγγλέζου, 77΄ Γεωργέας)