ΚΥΠΡΟΣ

Ομολογία - σοκ: «Με βίαζε ο ίδιος μου ο άνδρας»

Ομολογία - σοκ: «Με βίαζε ο ίδιος μου ο άνδρας»

Σοκ από τα όσα υποστηρίζει μία γυναίκα στην Κύπρο – Ο πρώην σύζυγός της φέρεται να τη βίασε τρεις φορές.

Σοκ από την υπόθεση που διαδραματίζεται στην Κύπρο, όπου συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι βίαζε την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος προσήχθη την Τετάρτη (20/12/2017) ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε στην Πάφο και το οποίο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να επανεξεταστεί η υπόθεση.

Το δικαστήριο προγραμμάτισε τη νέα εξέταση για τις 10 Ιανουαρίου, προκειμένου ο 31χρονος να απολογηθεί. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν βιασμό, απειλή χρήσης βίας, κοινή επίθεση και άσκηση ψυχολογικής βίας, κατά παράβαση του νόμου περί βίας στην οικογένεια.
Ο φερόμενος ως δράστης που κατάγεται από τον Πύργο Τηλλυρίας, φέρεται ότι βίασε τρεις φορές τη 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία ωστόσο, κατοικεί στο ίδιο σπίτι στην Πάφο, αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, δύο φορές τη βίασε τον Νοέμβριο και μία φορά στις 6 Δεκεμβρίου.

Βεβαρημένο παρελθόν

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής δικάσιμου, η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής ζήτησε την κράτηση του 31χρονου ως την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, ενδέχεται να διαπράξει κι άλλα αδικήματα.

Ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου δράστη ζήτησε, από την πλευρά του, ο πελάτης του να αφαιθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λέγοντας πως θα διαμείνει στον Πύργο Τηλλυρίας και θα βρίσκεται σε απόσταση από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία πλέον διαμένει στην Πάφο.