Διπλό φονικό στην Κύπρο: Γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμα ο 15χρονος γιος - Τι ζητά η ιατροδικαστής

Διπλό φονικό στην Κύπρο: Γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμα ο 15χρονος γιος - Τι ζητά η ιατροδικαστής

Ολόκληρη η Κύπρος συνεχίζει να παρακολουθεί συγκλονισμένη τα γεγονότα που αφορούν την στυγερή δολοφονία με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Πέραν των τεσσάρων ωρών διήρκεσε η δεύτερη νεκροτομή που διενεργήθηκε το Σάββατο (21/04) στις σορούς του ζεύγους που βρέθηκε δολοφονημένο ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην οικία του στο Στρόβολο. Την δεύτερη νεκροτομή διενήργησε η Ελλαδίτισσα ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου και διήρκεσε από τις τέσσερις ως τις οκτώ και μισή χθες βράδυ. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η κ. Σπηλιωπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της.

Ο ανήλικος γιος του ζεύγους δεν έχει ακόμη δώσει γραπτή κατάθεση, το περιεχόμενο της οποίας αναμένεται να φωτίσει διάφορα ερωτήματα που εγείρονται. Επίσης η Αστυνομία εξετάζει προσεκτικά υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Χθες τη σκηνή του φονικού επισκέφθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση και η Αστυνομία έχει μεριμνήσει να έχει στη διάθεσή της όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της σοκαριστικής δολοφονίας