ΚΥΠΡΟΣ

Αποκαλύψεις – σοκ για την απαγωγή των δύο 11χρονων: Αφυδατωμένα και σοκαρισμένα τα παιδιά

Αποκαλύψεις – σοκ για την απαγωγή των δύο 11χρονων: Αφυδατωμένα και σοκαρισμένα τα παιδιά

Σχεδόν οκτώ ώρες διήρκησε το θρίλερ της απαγωγής των Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππου Σταματάκη από το σχολείο τους στη Λάρνακα.

Μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης στην αστυνομία, οι Αρχές έφτασαν στον εντοπισμό των δύο 11χρονων παιδιών και τη σύλληψη του απαγωγέα τους. Οι κυπριακές Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τα δύο αγόρια σε διαμέρισμα πολύ κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του, τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από τις Αρχές.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Αυτό είναι το αυτοκίνητο του δράστη σύμφωνα με το Cyprustimes

NISSAN DRASTH

Ο μάρτυρας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν το δράστη με τα δύο παιδιά, τα οποία «έμοιαζαν σαν ναρκωμένα».

Τα αγόρια απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με τον απαγωγέα, ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Κλέλια Βασιλείου, τα 11χρονα αγόρια δεν ήταν ναρκωμένα αλλά αφυδατωμένα και σε κατάσταση σοκ.

Ο δράστης φέρεται να είναι 35 ετών, κυπριακής υπηκοότητας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, με το sigmalive να κάνει λόγο για δύο δράστες. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι προσήχθη και ο αδερφός του 35χρονου συληφθέντα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία. Εξετάζεται ως κίνητρο η απαγωγή για λύτρα.

Αυτό είναι το διαμέρισμα στο οποίο εντοπίστηκαν

Η ιστοσελίδα Cyprus Times δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την πολυκατοικία, σε διαμέρισμα της οποίας κρατούνταν τα αγοράκια.

Τα δύο 11χρονα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα αναμένεται πιθανότατα να σταλούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις

Από τη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή μαθητών: Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του απαγωγέα