ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Πριν μερικά χρόνια γάζωσαν τον αδελφό του (pics)

Κύπρος: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Πριν μερικά χρόνια γάζωσαν τον αδελφό του (pics)

Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία έγινε χθες βράδυ (26/11) στη Λευκωσία.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η απόπειρα σημειώθηκε στις 23:10 χθες στην περιοχή του Hilton, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έριξαν πέντε πυροβολισμούς κατά αυτοκινήτου που οδηγούσε 57χρονος.

Οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να τον τραυματίσουν και τα όσα είδε, αναμένεται να δώσουν κατεύθυνση στις έρευνες της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακολουθούσαν το όχημα του και αφού άνοιξαν πυρ εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Κάτω από το μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή πληροφορία ότι από τη σκηνή θεάθηκε να απομακρύνεται μοτοσικλέτα, από την οποία άνοιξαν πυρ.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Ροδοθέου που βρέθηκε στο στόχαστρο επίδοξων δολοφόνων είναι αδελφός του Άντρου Ροδοθέου που δολοφονήθηκε στο χωριό Γεράσα της επαρχίας Λεμεσού στις 12 Απριλίου 2017. Η δολοφονία του παραμένει μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή την περισυλλογή τεκμηρίων από τη σκηνή της απόπειρας φόνου, ενώ αναμένεται να παραληφθούν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή και τα οποία ενδεχομένως να κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Το σημείο αποκλείστηκε για εξετάσεις, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά τη υπόθεση.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ/cyprusitme.com -φωτο ΣΙΓΜΑ/cyprustime.com