ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αννίτα Πάνια: Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια - Δείτε τι έχει συμβεί

Αννίτα Πάνια: Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια - Δείτε τι έχει συμβεί
Δύο αστυνομικοί την περίμεναν έξω από το κανάλι λίγο πριν την εκπομπή της

Η Αστυνομία αναζητά την παρουσιάστρια του καναλιού ΝΕΟ EPSILON, Αννίτα Πάνια.

Παρότι τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η παρουσιάστρια συνελήφθη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Η Αννίτα Πάνια δε βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της «ANNITA Airlines» χθες, αφού η Ελληνική Αστυνομία την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου.

Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι λίγο πριν την εκπομπή της, ωστόσο η Αννίτα Πάνια δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αρχικά πληροφορίες ήθελαν την παρουσιάστρια να κατηγορείται από εργαζόμενη του καναλιού για απειλή και εξύβριση η οποία στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Ωστόσο, ο λόγος ο οποίος η αστυνομία αναζητά την τηλεπαρουσιάστρια είναι διαφορετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την παρουσιάστρια, έρχεται σε συνέχεια μηνυτήριας αναφοράς από εταιρεία.

Όπως διαβάζουμε, η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε από δικηγορικό γραφείο προς το ΕΣΡ, το ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, την Κυριακή.

Όπως αναφέρεται, παρότι υπήρχε συμφωνία να προβάλλεται συγκεκριμένο προϊόν (ιατρική κάρτα) παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια (μεταξύ άλλων), αιφνιδιαστικά το κανάλι και η ηγεσία του δημιούργησε ένα δικό του αντίστοιχο ιατρικό προϊόν (πακέτο ιατρικών υπηρεσιών).

Το οποίο άρχισε να διαθέτει και παράλληλα με ένα mail ενημέρωσε την μηνύτρια εταιρεία ότι σταματάει να προβάλλει τις πληρωμένες διαφημίσεις για τις οποίες υπήρχε σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ με τον Λοχαγό - serial killer: Τη στραγγάλισε ενώ έκαναν έρωτα

Σχετικές ειδήσεις