ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Κρίσιμη ημέρα για τις έρευνες στο Μιτσερό - Στο δικαστήριο ο «Ορέστης»

Serial killer στην Κύπρο: Κρίσιμη ημέρα για τις έρευνες στο Μιτσερό - Στο δικαστήριο ο «Ορέστης»

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ο 35χρονος λοχαγός Ν. Μ., ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου που ομολόγησε πως σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.

Ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας offsite.com.cy, η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες οκτώ μέρες.

Με βάση τη νομοθεσία, οι ανακριτές μπορούν να ανανεώσουν την κράτηση του υπόπτου μέχρι και τρεις μήνες -εάν κριθεί αναγκαίο- πριν προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης.

Όπως σημειώνει το newsbomb.com.cy, κρίσιμη για την έκβαση των ερευνών που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των πτωμάτων που βρίσκονται με βάση την ομολογία του «Ορέστη» στην «Κόκκινη» Λίμνη στο Μιτσερό είναι η σημερινή ημέρα.

Το εξειδικευμένο όργανο sonar για έξι και πλέον ώρες βρισκόταν στο βυθό της «Κόκκινης» Λίμνης σαρώνοντας ότι έβρισκε εκεί. Ο διευθυντης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας ανέφερε στο «Νewsbomb», ότι τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα γίνουν τα επόμενα βήματα. Εφόσον εντοπιστεί κάτι ενδιαφέρον αναμένεται να μπει σήμερα Κυριακή στο νερό η ρομποτική κάμερα για να καταγράψει τα δεδομένα από το sonar. Eάν κυλήσουν όλα ομαλά, θα καταδυθούν δύτες για ανάσυρση.

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» στη Μεσόγειο: Στην Κύπρο ο «Πορθητής» – Ισραηλινή απάντηση με βομβαρδισμό του Anadolou

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις - Τα κριτήρια, τα ποσά και οι δικαιούχοι