ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer - Κύπρος: Γέμισε τη λίμνη με πτώματα - Θρίλερ με την τρίτη βαλίτσα

Serial killer - Κύπρος: Γέμισε τη λίμνη με πτώματα - Θρίλερ με την τρίτη βαλίτσα
Associated Press

Συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα (06/05) οι έρευνες στη «λίμνη του θανάτου».

Εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν στη σορό η οποία βρέθηκε χθες σε προχωρημένη αποσύνθεση σε βαλίτσα στο Μιτσερό, βρίσκονται οι Αρχές.

Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη δεύτερη αυτή βαλίτσα που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, βρισκόταν η 8χρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή επιχείρηση:

Το πτώμα σύμφωνα με πληροφορίες του offsite.com.cy, ήταν ντυμένο.

Μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας, οι σοροί των θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που εντοπίστηκαν ανέρχονται στις πέντε.

Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό, την Κάτχα Ανού που ανασύρθηκε από ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντού, όπως και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Όπως ομολόγησε ο «Ορέστης» στην Κόκκινη Λίμνη υπάρχει ακόμα μία βαλίτσα, με άλλο ένα πτώμα, η οποία αναζητείται από τις Αρχές, μέσω του συστήματος Sonar, ενώ στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο γίνονται παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, κόρης της Μαρύ Ρόους, την οποία, όπως ομολόγησε ο 35χρονος, πέταξε στη λίμνη τον Μάΐο του 2018. Πάντως ο ύποπτος δεν παραδέχεται ότι σκότωσε την εξάχρονη, αλλά ισχυρίζεται ότι πέθανε από κατάποση εμεσμάτων.

Νέες έρευνες

Παράλληλα, σήμερα θ' αρχίσουν εκ νέου οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη λίμνη με στόχο να εντοπιστεί μια ακόμα βαλίτσα, στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα ακόμα από τα θύματα του.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Καρέ-καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας θανάτου:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα - Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη (pics)

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Χωρίς νικητή τα 3.900.000 ευρώ - Δείτε το αστρονομικό ποσό της Πέμπτης