ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Serial killer: Ανασύρθηκε νέο αντικείμενο από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος - Serial killer: Ανασύρθηκε νέο αντικείμενο από την Κόκκινη Λίμνη
Associated Press

Ένα αντικείμενο ανασύρθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (08/05) από την Κόκκινη Λίμνη, όπου ο serial killer «Ορέστης» πέταξε τα πτώματα τριών εκ των θυμάτων του. 

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για τι ακριβώς πρόκειται, όμως, οι Αρχές εδώ και ημέρες αναζητούν στο σημείο την τρίτη βαλίτσα που πέταξε ο 35χρονος λοχαγός.

Στην Κόκκινη λίμνη σπεύδουν αυτή την ώρα ιατροδικαστές και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Νωρίτερα, μέλη της ΕΜΑΚ μπήκαν με βάρκα στη λίμνη και ένας δύτης καταδύθηκε σε σημείο που είχε σηματοδοτηθεί, αναφέρει το offsite.com.cy.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Κόκκινη Λίμνη έχουν εντοπιστεί – πιθανότητα – τα πτώματα της 36χρονης μητέρας από τη Ρουμανία, Λίβια Φλορεντία Μπουνέα, και της κόρης της, Έλενας Ναταλίας Μπουνέα

Τα θύματα του serial killer:

Το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ που είχε χρησιμοποιηθεί στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες έχει μεταφερθεί στην Λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της 6χρονης Sierra Granze.

Η 6χρονη είναι κόρη της – επίσης – δολοφονηθείσας Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και αποτέλεσε την αρχή του νήματος για την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Μυστήριο με βαλίτσα σε κάδο απορριμμάτων

Στο επίκεντρο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», μπαίνει μια νέα βαλίτσα, η οποία είχε βρεθεί σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Ιδαλίου.

Πρόκειται για μια μεγάλη, πράσινη, καρό βαλίτσα, την οποία είχε βρει στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου η ιδιοκτήτρια εστιατορίου. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να σηκώσει τη βαλίτσα, αλλά ήταν πάρα πολύ βαριά. Το γεγονός την παραξένεψε, αλλά δεν έδωσε μεγάλη σημασία και την άφησε στο σημείο, όπου την βρήκε για να την μαζέψουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας.

Όταν, ένα μήνα μετά άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer, η γυναίκα έπαθε σοκ, καθώς αναγνώρισε τον 35χρονο «Ορέστη», ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε πάει στο εστιατόριό της και είχε δειπνήσει με φίλους του.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην υπόθεση και όταν έμαθε πως ο serial killer έβαζε τα θύματά του σε βαλίτσες για να τα ξεφορτωθεί, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου άρχισε να υποψιάζεται μήπως και στην ασήκωτη, πράσινη βαλίτσα που είχε βρει στα σκουπίδια βρισκόταν μέσα κάποιο πτώμα και συνδέεται με την υπόθεση.

Οι αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ΦΠΑ: Πιο φθηνό το καλάθι της νοικοκυράς – Σε ποια προϊόντα πέφτει η τιμή

Προσοχή: Μην καταναλώσετε αυτόν τον καφέ - Επείγουσα ανάκληση από τον ΕΟΦ (pics)

Σχετικές ειδήσεις