ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer – Κύπρος: Εντοπίστηκε και ανασύρεται η τρίτη βαλίτσα θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη

Serial killer – Κύπρος: Εντοπίστηκε και ανασύρεται η τρίτη βαλίτσα θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη

Εντοπίστηκε – σύμφωνα με το newsbomb.com.cy - και ανασύρεται η τρίτη βαλίτσα θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη – Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Μετά από εξονυχίστηκες έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη εντοπίστηκε και ανασύρεται τώρα από η τρίτη βαλίτσα του Serial Killer της Κύπρου "Ορέστη". Πιθανόν μέσα στην βαλίτσα να βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες.

Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας σπεύδει στο σημείο, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσία είναι ήδη στη σκήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έχουν κληθεί και ιατροδικαστές.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Δείτε την gallery:

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εξετάσεις προς εξακρίβωση των στοιχείων του 7ου θύματος του οποίου το πτώμα εντοπίστηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Για το εν λόγω πτώμα ολοκληρώθηκε η νεκροτομή με σκοπό την ταυτοποίηση και εξακρίβωση της αιτίας θανάτου, συμπλήρωσε ο υπαστυνόμος.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις επί του πτώματος που εντοπίστηκε στη δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη και αναμένεται η εξακρίβωση αιτιών θανάτου και η ταυτοποίηση της.

Την ίδια στιγμή, αξιολογούνται τα διατάγματα αποκάλυψης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και άλλων συνομιλιών που εκδόθηκαν σε σχέση με τα θύματα και τον ύποπτο ως επίσης και τα διατάγματα ιδιωτικής επικοινωνίας, γεγονός που αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των καταθέσεων.

Δείτε την gallery:

Επίσης εκδόθηκε νέο διάταγμα ιδιωτικής επικοινωνίας για συγκεκριμένο email που εντοπίστηκε και εκδόθηκαν νέα διατάγματα τηλεπικοινωνιακών δεδομένων σε σχέση με τον ύποπτο, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για ογκώδη τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που αυξάνουν κατακόρυφα τις καταθέσεις.

Το σκοτεινό προφίλ του 35χρονου «Ορέστη»

Πρόκειται για κάτοικο χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, ο οποίος υπηρετούσε σε στρατόπεδο και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.

Ο άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές στις 19 Απριλίου, είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών. Με την αποφοίτησή του από το Λύκειο μετέβη στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων. Η είδηση της σύλληψής του 35χρονου, που στην ουσία είναι ο μυστηριώδης Ορέστης, που διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Μαίρη Ρόουζ, προκάλεσε σοκ σε ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει.

Το προφίλ του 35χρονου περιγράφεται ως «σκοτεινό», αφού φέρεται να πρόκειται για άτομο το οποίο δεν εξωτερίκευε συναισθήματα.

Άτομα που συνυπήρξαν μαζί του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σε στρατόπεδα της Ε.Φ κάνουν λόγο για άτομο το οποίο δεν παρουσίαζε επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε στρατιώτες ή σε οποιονδήποτε άλλον. Αντίθετα, φέρεται κατά διαστήματα να αποκάλυπτε προσωπικά του δεδομένα σε άτομα στον επαγγελματικό του χώρο.

Δήλωνε φωτογράφος - Είχε φωτογραφίσει και το φρεάτιο της φρίκης

Ο ίδιος ως «Ορέστης» παρουσιαζόταν με το επάγγελμα του φωτογράφου ενώ στην πραγματικότητα ήταν αξιωματικός. Συνεργαζόταν με σειρά από ηλεκτρονικά περιοδικά φωτογραφίας, έχοντας βραβευτεί και για ορισμένες λήψεις του.

Η δουλειά του ως φωτογράφου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τοπία, με πολλές από τις λήψεις του να είναι από την ευρύτερη περιοχή του Μιτσερού αλλά και του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, εκεί όπου εντοπίστηκαν δηλαδή οι δυο σοροί των γυναικών.

«Σκότωσα τη Mary Rose γιατί φώναζε»

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, η 6χρονη κόρη της Mary Rose άρχισε να πνίγεται και αυτό προκάλεσε τον πανικό της μητέρας της. Όπως είπε στους ανακριτές, αναγκάστηκε να την πνίξει γιατί φώναζε.

Δείτε την gallery:



Κατόπιν, όπως υπέδειξε, πέταξε την 6χρονη Sierra, που πέθανε και που δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Εκεί, πέταξε και την 28χρονη Arian, την οποία, όπως κατέθεσε, έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ SERIAL KILLER ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: «Χάθηκε» το καλοκαίρι - Με βροχές και καταιγίδες η Τρίτη (pics)

Δολοφονία Γραικού: Συγκλονίζει ο αδελφός του - Η δραματική έκκληση (vid)

Σχετικές ειδήσεις