ΚΥΠΡΟΣ

Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο

Φρικτό έγκλημα στην Κύπρο

Σοκ έχει προκαλέσει η διπλή δολοφονία μιας 24χρονης εγκύου και του τρίχρονου παιδιού της, στην παραλία Αχέλεια, στην Πάφο.

Η αστυνομική διεύθυνση Πάφου δέχτηκε χθες ένα τηλεφώνημα από πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι υπάρχει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία κοντά στην πλαζ του ΚΟΤ, με μια γυναίκα μέσα που αιμορραγούσε από τη μύτη και ήταν αναίσθητη.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρατημένο στην παραλία. Η 24χρονη βρισκόταν στη θέση του οδηγού, με τραύματα από σφαίρα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε αργότερα η εγκυμοσύνη της γυναίκας, που βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της κύησης.

Το τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από τη νεκρή μητέρα του, μπρούμυτα πάνω στην παραλία. Τα αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν στη νεκροψία, καθώς δεν έφερε τραύματα ή σημάδια κακώσεων.

Η γυναίκα ήταν η 24χρονη Μολδαβή Γιούλια Οπόροκ, μόνιμη κάτοικος Πάφου. Η Οπόροκ ήταν παντρεμένη με άτομο ελληνοποντιακής καταγωγής με το οποίο απέκτησαν το τρίχρονο κοριτσάκι. Ωστόσο είχαν χωρίσει πριν από δύο χρόνια.

Ως ύποπτος για το στυγερό έγκλημα συνελήφθη ένας 29χρονος άνδρας, με τον οποίο συζούσε η Οπόροκ τον τελευταίο χρόνο. Αυτός είχε δηλώσει την εξαφάνιση των δύο γυναικών το απόγευμα της Κυριακής, όμως έπεσε σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή του μετά την ανακάλυψη των θυμάτων.