Η συνταγή της ημέρας: Μπαρμπούνια τηγανητά
#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μπαρμπούνια
300 γρ. καλαμποκάλευρο
½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λεμόνι, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
22:48
∙
WHAT THE FACT
3I/ATLAS: Πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ στη Γη - Προβληματισμός όμως για το πόσο κοντά
22:11
∙
WHAT THE FACT