Η συνταγή της ημέρας: Τυρόπιτα
#tsoulotip: Διαλέξαμε να βάλουμε ανθότυρο για να ισορροπήσουμε την ένταση της φέτας. Παρόλα αυτά μπορείτε να το αντικαταστήσετε είτε με φέτα είτε με γραβιέρα.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ταψί διαμέτρου 30εκ.
200 ml Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο ή κρούστας
Για τη γέμιση:
800 γρ. Γάλα, πλήρες
500 γρ. Φέτα, καλά τριμμένη
200 γρ. Ανθότυρο
80 γρ. Αλεύρι
60 γρ. Βούτυρο
20 γρ. Ελαιόλαδο
2 Κρόκους αυγών
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή