Απολαυστικές ταλιατέλες aglio e olio
#tsoulotip: Πρέπει να τηγανιστεί πολύ καλά το σκόρδο για να μη μας πικρίσει.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα ζυμαρικά:
500 γρ. ταλιατέλες
5 σκ. σκόρδο, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες (χωρίς τη φύτρα)
200 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (αν επιθυμούμε)
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
10:54
∙
WHAT THE FACT