ME TO N & ME TO Σ

Ούτε πουλί βαλσαμωμένο

Ούτε πουλί βαλσαμωμένο

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Όλοι έχουμε προσπαθήσει να ξεπλύνουμε αμαρτίες. Αλλά να ρίχνεις το μπαλάκι στους γονείς των παιδιών που βιάστηκαν για να ξεπλύνεις το βιαστή, πάει πολύ. Περισσότερο και από την αξιοπρέπεια της μάνας του Πάυλου Φύσσα που εκτιμήθηκε στο… χτένισμα. Τόσα χρόνια δίκη και η μάνα που έχασε το παιδί της εκτιμήθηκε μόνο για τη χωρίστρα. Πάλι καλά που δεν της ζήτησαν και ευθύνες, θα μου πεις… Και δίκιο θα έχεις.

Υπουργός που θέλει στήριξη, δεν είναι… Υπουργός. Στην πράξη. Τυπικά μπορεί. Και η Μενδώνη έχει στηριχτεί πιο πολύ από τις Καρυάτιδες. Χρόνια είχαμε να δούμε, πάντως, έναν Υπουργό Πολιτισμού να χρειάζεται στήριξη. Συνήθως έμπαινες στο Πολιτισμού και έβγαινες… έτοιμος για πρωθυπουργός. Η Μενδώνη από τα θέατρα και τους μουσικούς μέχρι τον Λιγνάδη, δεν πέτυχε ούτε πουλί βαλσαμωμένο.

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ… Οι χωρισμένες πάλι, ξεφαντώνουν. Στα λόγια όλοι θέλουν τη συνεπιμέλεια. Στην πράξη η τρικλοποδιά πάει σύννεφο. Το θέμα είναι ποιος και γιατί δεν τη θέλει. Και επειδή οι φύλακες έχουν γνώση, όταν θα τελειώσει το… θέατρο του παραλόγου, θα υπάρξουν ονόματα και διευθύνσεις.

Μετά το 13033 το 13032. Μην ρωτά γιατί πάμε προς τα κάτω αντί προς τα πάνω στο νούμερο. Είναι σημαδιακό. Θα σηματοδοτεί περιορισμούς. Ναι κι άλλους. Είπαμε. Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Απλά, είναι λίγο μεγαλύτερη απ΄ότι συνήθως. Μην σου πω και από τον γάιδαρο.

Όσο βλέπω να μπαίνουν παίκτες στο Survivor τόσο ανησυχώ. Για το lockdown. Άμα δεν ξέρει ο Ατσούν πότε θα τελειώσει ποιος ξέρει; Για να βάλει άλλους 5 καταλαβαίνεις τι θα συμβεί. Χριστός Ανέστη πάλι στο σαλόνι…

Μήδεια ΙΙ βλέπουν οι μετεωρολόγοι, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Για την ακρίβεια Μήδεια ΙΙ PRO. Θα έχει εκτός από χιόνια και πλημμύρες. Ευτυχώς άλλαξε η χρονιά και έφτιαξε ο κόσμος. Να πάει και να μην ξανάρθει το 2020… Έχει γίνει το «τι ζούμε ρε μαλάκα;» δεύτερη φύση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.