ME TO N & ME TO Σ

Να είμαστε και σήμερα ΟΛΟΙ με τον Δένδια!

Να είμαστε και σήμερα ΟΛΟΙ με τον Δένδια!

Είχαμε καιρό να νιώσουμε καλά για έναν πολιτικό. Να νιώσουμε ότι λέει στον Τούρκο αυτά που θέλουμε να πούμε όλοι εμείς

Να μην είναι δηλαδή ραγιάς αλλά Ρωμιός. Ο Νίκος Δένδιας είπε στον Τσαβούσογλου, την Πέμπτη (15/4) όσα θα του έλεγαν όλοι οι Έλληνες.

Απλά, λιτά κι απέριττα. Δεν πούλησε τσαμπουκά. Δεν χρειάζεται. Αλλά δεν φοβήθηκε κιόλας.

Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να φοβάσαι. Να φοβάται τ’άδικο. Να φοβάται αυτός που δεν έχει Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο.

Όχι εσύ. Όχι εμείς.

Το γεγονός ότι λέγοντας τα αυτονόητα, ο Νίκος Δένδιας μας έκανε να αισθανθούμε καλά ως Έλληνες (να με συμπαθάτε αλλά περήφανος νιώθω για τους πιλότους μας που «χάνονται», όχι για τους πολιτικούς), φανερώνει πέρα από το προφανές και κάτι ακόμη: Τον ραγιαδισμό πολλών προηγούμενων υπουργών, αν όχι της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικού της χώρας…

Ας ελπίσουμε ότι ο Δένδιας δεν είναι απλά «μια καλή αρχή» αλλά η οδός που θα ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια. Ακόμη πιο χαρούμενο και από τη συμπεριφορά του Δένδια οφείλει να σε κάνει το γεγονός ότι ο απλός κόσμος, εσύ κι εγώ, σταθήκαμε στο πλευρό του Έλληνα Υπουργού και της Κυβέρνησης.

Ακόμη και αν δεν αποθέωσες τον Δένδια, τουλάχιστον του αναγνώρισες ότι όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στον Τούρκο. Είχα χρόνια να δω τέτοια συσπείρωση των Ελλήνων.

Απλά επειδή τα τελευταία… 44 χρόνια ζω εδώ και επειδή η «διχόνοια» είναι το εθνικό μας σπορ, οφείλουμε να είμαστε και σήμερα ΟΛΟΙ με τον Νίκο Δένδια. Όπως με κάθε υπουργό, με κάθε Έλληνα που θα αντιμετωπίσει έτσι τον Σουλτάνο και τους συνεργάτες του!

Απέναντι είμαστε στους Τούρκους και σε όλους τους «βολικούς» και «πρόθυμους» συνομιλητές τους εδώ χάμω… Όλους αυτούς που έλεγαν για σημαίες που τις έπαιρνε ο αέρας… Αυτά.

Υπουργέ, προχώρα… Κι όσο έχεις μαζί σου τους Έλληνες μην φοβάσαι τίποτα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης