ME TO N & ME TO Σ

Άγαμοι θύται

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το να γράψω ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο ορισμός του αντισυμβατικού είναι πια περιττό. Το αποδεικνύει κάθε μέρα με τις πράξεις του. Το απέδειξε και με τον τρόπο που επικοινώνησε χθες την αλήθεια στον κόσμο.

Άλλοι στη θέση του θα έδιναν μια συνέντευξη, από αυτές τις καλά «στημένες», που η αλήθεια χάνεται μόλις πατηθεί το ΟΝ. Ο Δημήτρης βγήκε στο Instagram κι έδωσε το δικαίωμα από τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού και τον… ΜΠΑΜΠΗ13, μέχρι τον πιο στημένο και κυρίως αυτή τη νέα… κατάρα κάθε ανθρώπου που έχει άποψη, τους haters (μάγκες της φακής και της φάπας) να επιστρατεύσουν τα αληθινά και τα ψεύτικα προφίλ τους και να τον ρωτήσουν ό,τι γουστάρουν. Παίρνοντας τις απαντήσεις. Την αλήθεια. Όχι την αλήθεια του Δημήτρη ή του… Κρομ13 αλλά την ΑΛΗΘΕΙΑ. Τη μία και μοναδική.

Το ότι ο Δημήτρης είναι ο μοναδικός από τους προέδρους που μπορεί να μιλήσει με τέτοια αμεσότητα και με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο είναι επίσης περιττό να το γράψω. Γιατί αποδεικνύεται από την Ιστορία. Ουδείς το έχει κάνει και πιθανότατα, ουδείς, θα το κάνει. Για χίλιους λόγους. Το ότι ο Δημήτρης το έκανε τόσο εύκολα και άνετα έχει να κάνει, πέρα από την αμεσότητα του και με αυτό που έγραψα πιο πάνω: Την αλήθεια. Όταν λες αλήθεια δεν χρειάζεται ούτε πλάνο, ούτε φκιασιδώματα, ούτε επικοινωνιακά παιχνίδια. Βγαίνεις στο Ίνστα, τα λες και… φιλιά στο σπίτι. Κι επειδή ο Δημήτρης είπε την αλήθεια, οτιδήποτε και αν γραφτεί επιπλέον είναι επίσης περιττό.

Το γεγονός δε ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα, ακόμη και μετά τα χθεσινά, τυπάκια που συνεχίζουν να λένε και να γράφουν παπαριές για τον Δημήτρη, τον Παναθηναϊκό, τον Ομπράντοβιτς, τις μετοχές κλπ. αποδεικνύει ότι ο βλάκας είναι ανίκητος. Και ο στημένος βλάκας το χειρότερο είδος στον πλανήτη. Και δυστυχώς στα social media της ανωνυμίας, ο κάθε στημένος βλάκας βαφτίζεται… insider βρίσκει ένα κοπάδι «γίδια» που τον ακολουθούν και αραδιάζει παπαριές τη μία πίσω από την άλλη. Τσάμπα είναι και κυρίως για τον «πουθενά» δεν του κοστίζουν τίποτα… Βλέπεις ο ένας βγαίνει επώνυμα ως Γιαννακόπουλος και τα λέει και ο άλλος ως ο… τίποτας και γράφει παπαριές.

Πάμε τώρα και στα ουσιαστικά ζητήματα. Ο Δημήτρης ξαναείπε χθες «ΠΟΥΛΑΩ» κι όποιος θέλει να έρθει να αγοράσει. Το είπε και το ευχήθηκε κιόλας μέσα από την καρδιά του! Είτε το θέλετε, είτε όχι κάποιοι, η μπάλα πια είναι στο γήπεδο των επιφανών Παναθηναϊκών ή… Παναθηναϊκάρων! Αυτών που κάποιοι διαφημίζουν στα social media φτιάχνοντας σενάρια για τον τάδε μαζί με τον Ζοτς, τον δείνα μαζί με τον Διαμαντίδη και τον Ζοτς και τον παράλλον μαζί με τον Ζοτς, τον Σάρας και τον… Μποντιρόγκα. Κι όσο πιο ελκυστικό είναι το σενάριο τόσο πιο πολύ πουλάει… Η πόρτα είναι ανοικτή. Άνοιξε από την 9η Ιουνίου του 2020… Χθες απλά ο Δημήτρης το ξανάπε για όσους είχαν ξεχαστεί… Για όσους ένα χρόνο και 16 μέρες μετά το «φεύγω» συνεχίζουν να ζητάνε από τον Δημήτρη να φέρει τον Ομπράντοβιτς, να κρατήσει τον Μήτογλου, να πάρει πεντάρι κοκ. Γενικά να τον θυμούνται μετά τις στραβές… Και μάλιστα όχι στο ρόλο του από μηχανής θεού αλλά του… φταίχτη!

Δηλαδή όταν γίνεται κάτι καλό υπεύθυνοι είναι ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης και όταν γίνεται κάτι στραβό, υπεύθυνος ο Γιαννακόπουλος. Απλά δεν σκέφτεστε ποιου επιλογή ήταν ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης.

Ρε’σεις σας έχουμε πάρει πια χαμπάρι… Είστε οι ίδιοι που από το 2012 μέχρι και την 9η Ιουνίου του 2020, δεν είχατε βρει μισή καλή κουβέντα. Κι ας έφερνε το ένα νταμπλ μετά το άλλο… Κι ας έριξε τον ΟΣΦΠ στην Α2… Κι ας αντιμετώπιζε το σάπιο σύστημα του Μπερτομέου με τους καμικάζι… Κι ας έριχνε ένα σκασμό λεφτά… Κι ας έσωσε τον Ερασιτέχνη… Κι ας πήρε τίτλους παντού (ακόμη παίρνει…). Κι ας βγήκε μπροστά και για την ΠΑΕ… Κι ας τα έβαλε με τους οργανωμένους για να υπερασπιστεί τους… ανοργάνωτους. Κι ας έτρεξε για το γηπεδικό… Κι ας παλεύει ακόμη για να αποκτήσει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός το δικό του σπίτι… Κι ας κάνει πράγματα που δεν θα ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ για τον Παναθηναϊκό… Άγαμοι Θύται λοιπόν… Αυτό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.