ME TO N & ME TO Σ

Είμαστε όλοι με τον Κικίλια!

Είμαστε όλοι με τον Κικίλια!
Ο υπουργός Τουρισμού είπε τα αυτονόητα για την προστασία των παιδιών μας
eurokinissi

Το περιμέναμε… Είναι αλήθεια. Βλέπεις, ζούμε στις μέρες που για κάποιους τα δικαιώματα του παιδοβιαστή είναι σημαντικότερα από την υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά. Κι αυτό από μόνο του είναι κατάντια.

Αλλά τέτοιες στιγμές και σε αυτές τις περιστάσεις είναι η ώρα να μετρηθούμε. Να δούμε ποιοι είναι με ποιους. Βγήκε λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας και είπε ότι «Είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 212-213 που φαίνεται ότι έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής Πολιτείας, να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και να μην εξαφανιστεί από τις λίστες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν, πριν τιμωρηθούν από τη Δικαιοσύνη».

Και τι έγινε; Έπεσαν να το φάνε…. Γιατί λέει δεν είναι πολιτισμός η διαπόμπευση των παιδοβιαστών. Και είναι λέει δημαγωγικό και ψηφοθηρικό από πλευράς του Κικίλια να τοποθετείται έτσι!

Λοιπόν για να τελειώνουμε: Ο Κικίλιας είπε το αυτονόητο. Και το απολύτως απαραίτητο μπας και σωθεί το επόμενο παιδί-θύμα. Να δοθούν όλα τα ονόματα των «τεράτων» στη δημοσιότητα για να τεθούν σε γνώση της κοινωνίας. Και στην κρίση βεβαίως-βεβαίως. Να ξέρουμε ποιος μένει δίπλα μας και τι θέλει από τα παιδιά μας. Και να διαπομπευθεί. Ναι. Να διαπομπευθεί.

Ως μέρος της τιμωρίας για το ότι κατέστρεψε, επιχείρησε ή θέλησε να καταστρέψει παιδικές ψυχές. Κανένα δικαίωμα δεν έχουν οι παιδοβιαστές, οι παιδεραστές και οι παιδόφιλοι. Κανένα απολύτως. Κι αυτό είναι πολιτισμός. Ο απόλυτος.

Να προστατεύσουμε τα παιδιά. Να ζουν σε κοινωνία κι όχι σε ζούγκλα. Να ξέρουν οι ανώμαλοι ότι αν σκεφτούν να κάνουν κάτι κακό στα παιδιά θα διαπομπευθούν από όλους τους κανονικούς ανθρώπους. Να ξέρουν τα τέρατα ότι αν σκεφτούν να πειράξουν τον ανθό της κοινωνίας θα είμαστε απέναντι με πράξεις. Όχι στα λόγια.

Κι όχι απλά αναμένοντας την τιμωρία από ένα νομικό σύστημα που αποδεδειγμένα προστατεύει το θύτη κι όχι το θύμα. Ως εδώ. Αρκετά. Μιλάμε για τα παιδιά μας. Μιλάμε για τα παιδιά μας!