ME TO N & ME TO Σ

Θα πάθει τίποτα ο Χρυσοχοΐδης και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…

Θα πάθει τίποτα ο Χρυσοχοΐδης και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…

Κι είναι τόσες οι φορές πια που έχει μπει στο συγκεκριμένο υπουργείο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, που πρέπει να παρακαλάμε άπαντες να τον έχει ο Θεός καλά. Θα πάθει κάτι και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε το υπουργείο!

Δεν είναι κακό να αναθεωρείς. Ακόμη και τόσο γρήγορα. Σε έξι μήνες από τις εκλογές, ο Πρωθυπουργός προχωράει σε αλλαγές. Τώρα θα μου πεις πότε πρόλαβε ο Υπουργός να μάθει τη δουλειά, πότε την έκανε λάθος και πότε τον αλλάζεις… Αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια.

Από τις αλλαγές που γίνονται μία είναι αυτή που προκάλεσε συζήτηση. Η τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για πέμπτη φορά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Νομίζω ότι σπάει κάθε ρεκόρ. Κι είναι τόσες οι φορές πια που έχει μπει στο συγκεκριμένο υπουργείο ο συγκεκριμένος, που πρέπει να παρακαλάμε άπαντες να τον έχει ο Θεός καλά. Θα πάθει κάτι και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε το υπουργείο!

Προσωπικά θα του ευχηθώ και κάτι ακόμα: Να δουλέψει από τώρα και με τον μέγιστο βαθμό σοβαρότητας στο κομμάτι των πυρκαγιών. Και να τραβήξει αυτιά όπου χρειάζεται. Γιατί η χαλάρωση στο συγκεκριμένο υπουργείο στοιχίζει ζωές. Κυριολεκτικά. Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν προλάβαμε να κρίνουμε τους προηγούμενους, ας δούμε τι θα κάνουν οι… επόμενοι.

Ο κόσμος έχει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα του. Από την ακρίβεια και την εγκληματικότητα, μέχρι τα… πολύχρωμα τιμολόγια της ΔΕΗ που δεν ξέρει ποιο να διαλέξει ούτε ο Υπουργός. Πόσο μάλλον δε ο πολίτης… Είπαμε από την αρχή πως το 41% μπορεί να λειτουργήσει ως το μεγαλύτερο βαρίδι της κυβέρνησης αφού ελλείψει αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, ευνοείται το… πέταγμα του χαρταετού. Με χαμένο τον κοσμάκη. Όλοι οι υπόλοιποι κάπου θα βολευτούν.