MEDIA

Συγκίνηση για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δυστυχώς, χάσαμε κάθε ίχνος του» (pics)

Συγκίνηση για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δυστυχώς, χάσαμε κάθε ίχνος του» (pics)

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους φίλους του showman Γιώργου Μαρίνου η εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα ένας πολύ γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open δηλώντας αγωνία για τον Γιώργο Μαρίνο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Άννα Φόνσου ήταν εκείνη που στήριξε τον Γιώργο Μαρίνο όταν εκείνος είχε προβλήματα με την καρδιά του, φιλοξενώντας τον για 2 μήνες.

Ο showman με τις πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του Γολγοθά!

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1939, στο Βοτανικό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις ενός έτους και μεγάλωσε με τη μητριά του Βασιλική. Ο πατέρας του Αλέξανδρος έλειπε από την παιδική του ηλικία, καθώς ήταν εξόριστος στη Μακρόνησο. Τον είδε για πρώτη φορά όταν ήταν 12 χρόνων.

Οι γονείς του ήθελαν να γίνει πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας -όπως ήταν ο πατέρας του- άλλωστε, είχε κλίση στα μαθηματικά.

Εκείνος, όμως, ανήλικος ακόμα, έδωσε κρυφά εξετάσεις στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το 1962, δευτεροετής στο Εθνικό, έπαιξε στην «Οδό Ονείρων» του Μάνου Χατζιδάκι, μαζί με τον Δημήτρη Χορν, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Μάρω Κοντού και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Δείτε στην gallery ποιος γνωστός ηθοποιός εκφράζει την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου και τι δηλώνει:

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Ανατροπή! Παρουσιάστρια τα «βρόντηξε» και έφυγε (pics)

Λάουρα Νάργες: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Το συγκινητικό μήνυμα (pics)

Σχετικές ειδήσεις