MEDIA

Ποιοι δημοσιογράφοι κλείνουν στη... νέα ΕΡΤ;

Ποιοι δημοσιογράφοι κλείνουν στη... νέα ΕΡΤ;

Οι φήμες έχουν φουντώσει και τα ηχηρά ονόματα πάνε κι έρχονται... - Ποιους θα επιλέξει ο Κωνσταντίνος Ζούλας; 

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που θα τρέξουν την νέα ΕΡΤ, αρχίζει το… κυνήγι των δημοσιογράφων που θα στελεχώσουν το νέο κανάλι.

Και λέμε νέο κανάλι γιατί στις προθέσεις Ζούλα και Γαμπρίτσου είναι η ριζική αλλαγή του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού κάνουν λόγο για προσπάθεια αποσυριζοποίησης της ΕΡΤ, χωρίς όμως να γίνει γαλάζιο μαγαζί. Πώς θα γίνει αυτό βέβαια όταν σε θέσεις κλειδιά βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι του προέδρου μένει να φανεί στην πράξη.

Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης αλλά και του νέου προέδρου της ΕΡΤ είναι να βρεθούν τα πρόσωπα που θα τρέξουν τις πολιτικές εκπομπές του σταθμού.

Όπως αναφέρει το dailymedia.gr αναζητούνται πρόσωπα με κύρος και αναγνωρισιμότητα που θα αναβαθμίσουν την ΕΡΤ και δεν θα είναι χρωματισμένα πολιτικά. Μια σκέψη που υπάρχει μεταξύ των ιθυνόντων του καναλιού είναι να στραφεί η ΕΡΤ στους δημοσιογράφους του Mega που δεν έχουν κλείσει ακόμα σε κάποιο κανάλι.

Δείτε ποια ονόματα παίζουν:

Θα πρέπει βέβαια να κρατήσουμε επιφυλάξεις για όλα τα παραπάνω, αφού είναι πολύ πιθανόν τα ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι τόσο γρήγορα, μόνο και μόνο για να... καούν...

Διαβάστε επίσης:

Πινακίδες προειδοποιούν για τσουνάμι σε ελληνικό νησί - Δείτε πού

Φωτιά στην Εύβοια: Πότε θα αποζημιωθούν οι αγρότες – Όλος ο σχεδιασμός του ΥΠΑΤΤ