MEDIA

Elif: Δραματικές οι εξελίξεις στη σειρά: Η Αρζού καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική (Photos)

Elif: Δραματικές οι εξελίξεις στη σειρά: Η Αρζού καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, οι δυσάρεστες εξελίξεις έρχονται να ταράξουν για ακόμη μία φορά τη ζωή των ηρώων της. 

 
 

Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως σοφέρ της Γκόντζα. Όταν λείπει η Γκόντζα ζητάει από τον Ερκούτ να οδηγήσει το αυτοκίνητο αλλά εκείνος παραιτείται λέγοντας της πως δεν είναι σοφέρ. Όταν επιστρέφει ο Βεϊσέλ τον συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί αλλά ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος.

Η Ελίφ και η Τουγτσέ παίρνουν τον έλεγχο προόδου στο σχολείο. Και οι δύο έχουν πολύ καλούς βαθμούς και είναι ευτυχισμένες, που ήρθε το καλοκαίρι.

Στο κτήμα ετοιμάζουν μια γιορτή για τα δύο κοριτσάκια. Η Ελίφ ζητάει άδεια από τη Μελέκ να μείνει στο κτήμα. Μετά την απαγωγή της Τουγτσέ, η Αρζού νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική αλλά αρνείται να κάνει τη θεραπεία της.

Η θεία της Φεριντέ πουλάει το σπίτι, που μέχρι τώρα έμεναν η Φεριντέ, η Μελέκ και ο Μουράτ. Αναζητούν νέο σπίτι για να μείνουν αλλά τα ενοίκια είναι πολύ ακριβά.

Ο Κενάν έχει συγχωρήσει την Ασουμάν και την έχει προσλάβει ως νταντά των κοριτσιών. Ο Κενάν σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και το μοιράζεται με τον Σελίμ. Εκείνος χαίρεται πολύ όταν το ακούει.

Η Τουλάι προτείνει στη Μελέκ να ζητήσει τη βοήθεια του Κενάν για να βρει σπίτι αλλά εκείνη αρνείται…

Πηγή: Gossip-tv.gr