VIDEO & PHOTOS

MEDIA

GNTM: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα! Η νέα… τριάδα της φωτιάς, η «κακιά» Ζενεβιέβ» και η αυστηρή Καγιά

GNTM: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα! Η νέα… τριάδα της φωτιάς, η «κακιά» Ζενεβιέβ» και η αυστηρή Καγιά

Απόψε στις 21,00 το βράδυ η αγαπημένη παρέα του GNTM επιστρέφει ανανεωμένη και αποφασισμένη να μονοπωλήσει ξανά τα βράδια μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τι, όμως, πρέπει να γνωρίζετε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων;

Το πρώτο και κυριότερο ότι η κριτική επιτροπή που έχει ήδη μπει στη διαδικασία να βρει το επόμενο next top model της Ελλάδας, όπως έκανε με την Ειρήνη Καζαριάν πέρυσι, είναι ακριβώς η ίδια.

Η αυστηρή Βίκυ Καγιά, ο λιγομίλητος και εύστοχος Άγγελος Μπράτης, η ευγενική αλλά -συνήθως- επικριτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο "σκληρός" Δημήτρης Σκουλός έχουν ήδη κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή και έχουν κρατήσει εκείνες που πιστεύουν πως μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Εννοείται πως τα κορίτσια που θα περάσουν στο σπίτι του GNTM θα πρέπει κάθε εβδομάδα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία μόδας. Η πειθαρχία, η σκληρή δουλειά, η αυτοπεποίθηση και η απόλυτη προσήλωση στις συμβουλές των ειδικών θα είναι τα κυριότερα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι καλλονές για να φτάσουν μέχρι τον τελικό και -γιατί όχι- να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοσή τους.

Επικεφαλής βέβαια, αυτής της ομάδας θα είναι ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες για να καταφέρουν να περάσουν επιτυχώς τις δοκιμασίες.

Και βέβαια μην ξεχνάμε την «κακιά» Ζενεβιέβ Μαζαρί, την creative director του GNTM, η οποία θα είναι πίσω από όλα για να φτάνει στον τηλεθεατή ένα άρτιο και σωστό αποτέλεσμα.

Όσο για την... αγαπημένη "Τριάδα της... φωτιάς" που πέρυσι μας ιντρίγκαρε με τις παρασκηνιακές εντάσεις και τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες κοπέλες, θα είναι σίγουρα παρούσα στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι κοπέλες που έχουν καταφέρει να περάσουν με επιτυχία τις δοκιμασίες του ριάλιτι και έχουν μπει στο σπίτι του GNTM είναι δέκα και έχουν ήδη επιλεγεί, όμως αυτό θα το δούμε σε αρκετό καιρό από τώρα μιας και προηγουμένως θα πρέπει να δούμε το πώς και με ποια κριτήρια επελέγησαν από τους κριτές για να μπουν στο παιχνίδι.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες αλλά και το βίντεο με το τρέιλερ του παιχνιδιού που κάνει πρεμιέρα απόψε: