MEDIA

Ινστιτούτο Reuters: Οι πολίτες στην Ελλάδα εμπιστεύονται το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους

Ινστιτούτο Reuters: Οι πολίτες στην Ελλάδα εμπιστεύονται το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους

Για άλλη μια φορά η εμπιστοσύνη των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ στο Newsbomb.gr καταγράφεται ξεκάθαρα - To report του Reuters Institute του University of Oxford για το Σεπτέμβριο του 2019 που αφορά τις ειδήσεις από τα δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα αναφέρει ξεκάθαρα ότι το 43% των χρηστών του ίντερνετ στην Ελλάδα και το 34% των νέων εκτός από την δημόσια τηλεόραση εμπιστεύονται πλήρως το Newsbomb.gr για την διαδικτυακή τους ενημέρωση 

Στο report του Σεπτεμβρίου με τίτλο «Old, Educated, and Politically Diverse: The Audience of Public Service News», φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτός από την Δημόσια Τηλεόραση - ΕΡΤ, οι νέοι ηλικιών από 18 έως 24 ετών, ενημερώνονται από το Facebook, από το Youtube, αλλά και από το Newsbomb.gr σε ποσοστό 34%!

Eίναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στο 43% για το σύνολο του πληθυσμού.

Εκτός δηλαδή από τους κολοσσούς Facebook και Youtube, το Newsbomb.gr καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην διαδικτυακή ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι πριν απο λίγους μήνες, πρώτο και δημοφιλέστερο ενημερωτικό site σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την ετήσια διεθνή έρευνα «Digital News Report 2019» του Ινστιτούτου Reuters του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναδείχθηκε και πάλι το Newsbomb.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Για πρώτη φορά το 2019, σχεδόν δύο στους τρεις Έλληνες (65%) ενημερώθηκαν για τις ειδήσεις από το «έξυπνο» κινητό τους τηλέφωνο, όσοι και από τον υπολογιστή τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ινστιτούτο Reuters: Δημοφιλέστερο site στην Ελλάδα το Newsbomb.gr και για το 2019

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή ασταμάτητα, από το Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα σε όλες τις επίσημες μετρήσεις και παραμένει το πιο έγκυρο και έγκριτο ειδησεογραφικό μέσο στην Ελλάδα.

Πηγή: https://reutersinstitute.politics.ox.ac.uk/

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Καταγράφουμε την επικαιρότητα με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram