MEDIA

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μετά από χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΙ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» .

Η δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί την σύζυγο του Παύλου Χαϊκάλη και αναφέρθηκε στη συνεργασία τους, ενώ ακόμη αποκάλυψε αν αγχώνεται για την αποδοχή του κόσμου στο νέο αυτό σήριαλ.

Αληθεύει πως... παντρευτήκατε τον κ. Χαϊκάλη;

«Αλήθεια είναι! Και ζούμε μαζί με τη μάνα μου και τον γιο μας. Εκείνος είναι συγκαταβατικός και θέλει να τα φροντίζει όλα, εγώ είμαι κομ­μώτρια και φροντίζω τη μάνα μου, που είναι φωνακλού και γκρινιάρα, και το παιδί μας, που είναι λίγο τρελούτσικο, έφηβος γαρ.

Πρόκειται δη­λαδή για το μοντέλο μιας κλασικής αγαπημένης ελ­ληνικής οικογένειας, που ζουν όλοι μαζί, προσπα­θώντας να γεφυρώσουν τις διαφορές τους».

Έχετε καθόλου άγχος για την ανταπό­κριση των τη­λεθεατών στη νέα «Πολυκατοικία»;

«Άγχος δεν θα το έλεγα... Υπάρ­χουν απλός μερικές σκέψεις. Τα πράγματα όμως δείχνουν προς το παρόν τόσο καλά μετα­ξύ μας, που ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η χαρά μας να... τρυπήσει το γυαλί και να την εισπράξουν και οι θε­ατές, τιμώντας μας με την προτί­μηση τους» είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: Gossip-tv.gr