MEDIA

Ιωάννα Τούνη: Τα «έχωσε» στο GNTM- Άστραψε και βρόντηξε!

Ιωάννα Τούνη: Τα «έχωσε» στο GNTM- Άστραψε και βρόντηξε!

Τα «πήρε στο κρανίο» η Ιώαννα Τούνη και τα έχωσε άσχημα στο ριάλιτι του Star Channel, GNTM. Το σέξι ξανθό κορίτσι άστραψε και βρόντηξε για τους κριτές του παιχνιδιού. 

Η Ιωάννα Τούνη τα έχωσε στο GNTM και στους κριτές του ριάλιτι. Τι συνέβη όμως;

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Happy Day και άστραψε και βρόντηξε!

H Ιωάννα Τούνη τα έχωσε στους κριτές του GNTM!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε μία από τις auditions του GNTM στη Θεσσαλονίκη, ξεχώρισε η Λένια Παπασυμεωνίδου. Η Λένια ήταν κολλητή με την Τούνη και οι κριτές την ώρα της audition μπήκαν στο instagram της και το χαρακτήρισαν λαϊκό!

Η Ιωάννα λοιπόν καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στην πρώην φίλη της, την 27χρονη Λένια και δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της στους κριτές.

Η Ιωάννα Τούνη με την πρώην κολλητή της, τη Λένια που πήγε στο GNTM!

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Η Λένια μπορεί να είναι μοντέλο. Έχει τις αναλογίες, το ύψος. Είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη… Πιστεύω πώς σε ό,τι ειπώθηκε έχει πέσει πολύ μοντάζ. Δεν γίνεται να παίρνουν όλοι οι κριτές τα ίδια ψυχοφάρμακα. Την μία ήταν χαμογελαστοί και την άλλη ξαφνικά συννέφιαζαν. Κάτι έχει γίνει… Δεν ήταν σωστό να μπουν στο Instagram της κοπέλας. Πιστεύω ότι τους ενόχλησα εγώ και πιστεύω ότι κόπηκε στο μοντάζ… Η Λένια έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram, καμία σχέση μ’ εμένα. Την στηρίζω παρόλο που δεν κάνουμε παρέα πια… Υπήρχε κακή συμπεριφορά απέναντί της χωρίς λόγο…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happpy Day!

Πηγή: Gossip-tv.gr