MEDIA

Έρωτας μετά: Το σοβαρό τροχαίο και η εξέλιξη που κόβει την ανάσα

Έρωτας μετά: Το σοβαρό τροχαίο και η εξέλιξη που κόβει την ανάσα

Έρωτας μετά: Η Ηλέκτρα δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και βρίσκει διέξοδο στο αλκοόλ. 

Η ζωή της Ηλέκτρας ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη και όσα είχε ως δεδομένα καταρρίπτονται καθημερινά. Έτσι, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έρωτας μετά», η γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο αλκοόλ και οδηγείται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Η Ηλέκτρα δεν μπορεί να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθεί να δείχνει δυνατή για χάρη των παιδιών της, αλλά υπάρχουν στιγμές που κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο, ειδικά όταν ανακαλύπτει στοιχεία της παράνομης σχέσης που διατηρούσε ο Κωνσταντίνος με την Άννα.

Και σαν να μην έφτανε η προδοσία του αγαπημένου της, πρέπει να αντιμετωπίσει και τον πόλεμο που της κάνει η Αντιγόνη. Η ίδια νιώθει πως δεν μπορεί πια να στηριχτεί σε κανέναν και βρίσκει καταφύγιο στο αλκοόλ.

Δεν καταλαβαίνει, όμως, πως οι επιπτώσεις είναι τραγικές, καθώς ξεπερνά τα όρια της. Έτσι ένα βράδυ βγαίνει μόνη της και πίνει σε μια προσπάθεια να ξεχάσει όσα βιώνει. Επιστρέφοντας στο σπίτι μεθυσμένη, έρχεται αντιμέτωπη με ένα δυσάρεστο περιστατικό. Εμπλέκεται σε ένα τροχαίο και τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με το my tv η γυναίκα διακομίζεται στο νοσοκομείο προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χάνει τις αισθήσεις της. Ξυπνάει λίγες ώρες αργότερα και ο πρώτος άνθρωπος που βλέπει είναι ο Βαγγέλης, ο άλλος εμπλεκόμενος του ατυχήματος.

Χαμός στα προσεχή επεισόδια

Οι δυο τους συζητούν για αρκετή ώρα και ο άντρας τη βοηθάει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η Ηλέκτρα τότε αντιλαμβάνεται πόσο κακό προκαλεί στον εαυτό της και αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Χρήστο και τα παιδιά της.

Εκείνος, ακόμη μία φορά, στέκεται στο πλευρό της προσπαθώντας να τη στηρίξει όπως μπορεί καθώς και εκείνος είναι σε άσχημη κατάσταση, αφού οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται η Άννα...

Πηγή: Gossip-tv.gr