MEDIA

Αστέρια στην άμμο: Οι φόβοι του Νικηφόρου ότι η Άννα μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα (pics)

Αστέρια στην άμμο: Οι φόβοι του Νικηφόρου ότι η Άννα μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα (pics)

Αστέρια στην άμμο: Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς.

 

Η Αλεξία και ο Μάξιμος στην Ινδία ζουν τον έρωτά τους. Η Δέσποινα αποφασίζει να μη γράψει την περιουσία της στην Αλεξία για να μην περάσει στα χέρια του Απέργη.

Η Αριάδνη ετοιμάζεται για αποκαλύψεις για κάποιο γνωστό πρόσωπο του νησιού. Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αντίγονο Αντύπα, τον παππού του μικρού κοριτσιού που είχε χαθεί πριν πολλά χρόνια και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια.

Ο Νικηφόρος προκειμένου να μη διαρρεύσει κάτι σχετικά με την ψυχική υγεία της Ασπασίας, δωροδοκεί τον γιατρό της και του ζητά απόλυτη εχεμύθεια.

Ο Λουκάς με τη Νίκη κανονίζουν να πάνε στο Παρίσι. Η Άννα επισκέπτεται διαδοχικά τον Μάξιμο και τον Νικηφόρο και ανακαλύπτει πως της λένε ψέματα για την Ασπασία. Ο Νικηφόρος φοβάται πως η Άννα μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα και να του καταστρέψει τα σχέδια. Κάτι που θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση και θα φέρει πολλές ανατροπές.

Η Αλεξία συναντάει τον Μαντάλ έξω από το μαγαζί της Σάσας ο οποίος όμως παριστάνει πως δεν την θυμάται καθόλου, ενώ η Σάσα όταν τη βλέπει προσπαθεί να θυμηθεί από πού γνωρίζει αυτήν την κοπέλα.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με τους ήρωες της ιστορίας να μας χαρίζουν συνεχώς δυνατές συγκινήσεις μέσα από τη μικρή οθόνη.

Πηγή: gossip-tv.gr