MEDIA

GNTM spoiler: Οι δοκιμασίες του τελικού, οι φιναλίστ και η μεγάλη νικήτρια!

GNTM spoiler: Οι δοκιμασίες του τελικού, οι φιναλίστ και η μεγάλη νικήτρια!

Μόλις λίγες ημέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM και τα… στοιχήματα για το ποια από τις τρεις φιναλίστ θα είναι η μεγάλη νικήτρια, δίνουν και παίρνουν.

Να θυμίσουμε ότι η κοπέλα που θα πάρει τον τίτλο του Next Top Model στη χώρα μας για τη φετινή σεζόν -θα θυμάστε βέβαια ότι τον τίτλο είχε κατακτήσει πέρυσι η Ειρήνη Καζαριάν- θα γίνει πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο της χώρας μας, θα ποζάρει για το εξώφυλλου κορυφαίου περιοδικού μόδας αλλά θα έχει και ακόμη μία έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο, το οποίο δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα.

Με τα συνεχή spoilers των τελευταίων ημερών από διάφορες πηγές μέσα από το παιχνίδι να επιβεβαιώνουν πως οι τρεις φιναλίστ είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε την οντισιόν της Κάτιας Ταραμπάνκο στο GNTM φέτος στο παρακάτω βίντεο...

Οι δοκιμασίες, βάσει των οποίων θα κριθεί και η μεγάλη νικήτρια, είναι τρεις.

Στην πρώτη, τα τρία κορίτσια, υπό το άγρυπνο βλέμμα των κριτών θα κληθούν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα που θα φορέσουν. Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις κοπέλες θα πρέπει να ποζάρουν μοναδικά σε ένα μεγάλο πάρτι όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα έχουν στο πλευρό τους τους συντρόφους τους οι οποίοι και θα ποζάρουν μαζί τους σε μία φωτογράφηση με φόντο την Ακρόπολη.

Δείτε την οντισιόν της Κέισι στο GNTM στο παρακάτω βίντεο...

Το spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με την ψηφοφορία της δεύτερης δοκιμασίας στην οποία, όπως όλα δείχνουν και έχει διαρρεύσει «σκίζει» η Κάτια η οποία παίρνει 3 δεκάρια από τους κριτές, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά ενώ ο Άγγελος Μπράτης τη βαθμολόγησε με 8.

Μένει τώρα να δούμε το βράδυ του τελικού ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια, αποτέλεσμα που θα κριθεί live και από το τηλεοπτικό κοινό που θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει ποια παίκτρια είναι η αγαπημένη του.